Schermafbeelding 2016-08-17 om 13.45.09

Sneak peek van Lumière Cinema Restaurant Café
11 september, van 12 – 19 uur
Bassin 88

We zijn er bijna! Met nog een paar weken te gaan tot de echte officiële opening op 14 en 15 oktober is het nieuwe filmtheater zo goed als af. Nog niet alle zalen zijn ingericht, het restaurant is nog niet operationeel maar oh, wat is het mooi geworden en oh, wat is er veel te zien.

Dus…. om jullie niet nog langer in spanning te houden organiseren wij met het Parcours en de Open Monumenten Dagen een Open Dag. Voor een eerste sneak peek van Lumière Cinema Restaurant Café, zoals we officieel gaan heten. Het restaurant is nog niet operationeel maar de menukaart kun je al bestuderen en je zo verheugen op wat komen gaat.

Een pop-up versie van ons toekomstige terras zorgt voor het juiste zomergevoel. Met een drankje in je hand en een muzikaal ensemble in je rechteroor (want het Parcours) kun je al genieten van de prachtige plek met zicht op het Bassin.

Wees allemaal welkom op zondag 11 september van 12 – 19 uur. Er zijn rondleidingen – aanmelden kan ter plaatse – maar je kunt ook op eigen gelegenheid het gebouw bewonderen. In het kader van Open Monumenten Dag besteden we ook aandacht aan de geschiedenis van het gebouw met een kleine tentoonstelling in samenwerking met het Regionaal Historisch Centrum Limburg.
Tot slot verklappen we die dag ook het programma voor de officiële opening met daarna twee feestelijke festivalweken.

Kortom: mis het niet!

zwart_ logo_rhcl

4137

Categories: Nieuws